Wat biedt de buddie?

De rode draad van wat de Voedingsbuddie biedt is taal. De buddie zich vooral focust op gevoelstaal, smaaktaal en schrijverstaal. Dit komt allen samen in de voedings- en kooklessen, maar ook in haar persoonlijke blogs en als ervaringsdeskudnige spreker komt dat naar voren.  Wil jij als kinderorganisatie, patiëntenvereniging of als dagelijks burger weten wat ik kan betekenen voor u of uw kind? De rode draad is plezier door te voelen, proeven en ervaren.  Bekijk dan hieronder mijn activiteiten aanbod.

aanbod voor Onderwijs, kinderopvang en andere organisaties

Op zoek naar een gastles, voorlichting of kookcursus op het gebied van verantwoorde voeding? Voor schoolgaande kinderen, pubers of jongvolwassenen? Ook voor mensen met een beperkt inkomen? Dan zit u goed! Tijdens de lessenreeks of kookworkhops prikkelt de Voedingsbuddi€ uw zintuigen met professionele kennis en persoonlijke ervaring. Het doel is vooral laten zien, proeven en voelen wat gezonde voeding is en hoe je dat kan maken. Door op een interactieve manier aan de slag te gaan, waarbij Jolien plezier erg belangrijk vindt. Spelenderwijs jouw zintuigen ontdekken en experimenteren met smaken.

Laat jouw leerlingen en kinderen op een interactieve manier verrassen over bewuste en gezonde voeding.

Voor particulieren

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Healthy baksels Kom bakken en proef hoe je met ingrediënten als wortel, bonen en bananen lekkere gebakjes kan maken. Ontdek hoe jouw zoon of dochter eens andere traktaties als cake kan uitdelen. Ook ideaal om na het kinderfeestje als tussendoortje te geven, of lekker...

Lees meer
Koken op de boerderij

Koken op de boerderij

Kom kijken op het melkveebedrijf Wieringen in Zeewolde. Dat al 4 generaties lang in de familie is. Ooit begonnen op Wieringen in Noord-Holland en inmiddels meer dan 30 jaar in de Flevopolder. Kinderen kunnen hun verwonderen over waar melk vandaan komt en hoe het leven...

Lees meer

Meld je nu aan!

De Voedingsbuddie is dé plek om samen op een creatieve manier bewust te worden van gezonde voeding. Ontdek ons aanbod en maak vandaag nog een verschil voor de toekomst van alle kinderen.