Kinderfeestje

Healthy baksels

Kom bakken en proef hoe je met ingrediënten als wortel, bonen en bananen lekkere gebakjes kan maken. Ontdek hoe jouw zoon of dochter eens andere traktaties als cake kan uitdelen. Ook ideaal om na het kinderfeestje als tussendoortje te geven, of lekker en een gezondere snack voor in het weekend. Andere receptvariaties kunnen zijn: hartige hapjes, aanvallen met avondeten, lunchtrommel

Dit biedt ik aan voor een smaakvol kinderfeestjes, of voor volwassenen. Recepten en tijdsduur is altijd in overleg. Kiest u voor kookworkshop op locatie naar eigen wens? Dan komen er reiskosten á €0,21 p/km bij.

Duur: 2 tot 2,5 uur

Kosten: 25,- per kind. Minimaal 5 kinderen.

Locaties: bij u thuis, op boerderij Wieringen of in overleg in beschikbare ruimte als buurthuis, wijkvereniging.

Meer informatie of vragen? Mail mij op info@devoedingsbuddie.nl. Dan gaan we samen om de tafel voor de mogelijkheden en variaties.

Meld je nu aan!

De Voedingsbuddie is dé plek voor betaalbare en gezonde voeding. Ontdek ons aanbod en maak vandaag nog een verschil in jouw leven.