Koken op de boerderij

Kom kijken op het melkveebedrijf Wieringen in Zeewolde. Dat al 4 generaties lang in de familie is. Ooit begonnen op Wieringen in Noord-Holland en inmiddels meer dan 30 jaar in de Flevopolder. Kinderen kunnen hun verwonderen over waar melk vandaan komt en hoe het leven gaat op de boerderij. Op de boerderij koken, paarden of koeien kunnen zien, maakt dit kinderfeestje net even anders dan anders. Wanneer de appelboom in bloei staat, gaan we gerechten maken met appels. Maar ook zelf vanille vla maken met verse melk van de koeien is mogelijk.

Menu en tijdsduur is altijd in overleg. Kiest u voor kookworkshop op locatie naar eigen wens? Dan komen er reiskosten á €0,21 p/km bij.

Duur: 2 tot 3 uur.

Kosten: 25,- per kind, minimaal 6 kinderen

Meer informatie of vragen? Mail mij op info@devoedingsbuddie.nl. Dan gaan we samen om de tafel voor de mogelijkheden en variaties.

Meld je nu aan!

De Voedingsbuddie is dé plek voor betaalbare en gezonde voeding. Ontdek ons aanbod en maak vandaag nog een verschil in jouw leven.