SUMMER SUN SMOOTHIE

Het recept

Je kan mij terugvinden in het blad van de Nierpatiënten Vereniging Nederland voor de rubriek ‘doktersrecept’. Elke twee maanden stuur ik een niervriendelijk recept in, passend bij het seizoen van dat moment. Niervriendelijk betekent zoutarm, oftewel minder dan twee gram zout per persoon. Bij het gerecht kun je de voedingswaarde, prijsberekening en budgettips terugvinden.

Aan de kook!

Het is officieel vanaf half juni zomer! Daar hoort een lekker drankje bij. Ik heb voor jullie een smoothie recept met groenten en fruit voor de zoete smaak. Het smaakt fris en is gezond door de combinatie van producten. Avocado is rijk aan gezonde en goede vetten, dit kan beschermend werken bij hart- en vaatziekten. Ook is het een calorierijke vruchtgroente, dus kies de smoothie in plaats van ongezonder tussendoortjes. Het is een echte, zomerse opfrisser.

Klik op de afbeelding om het recept in groot format te lezen.

Meld je nu aan!

De Voedingsbuddie is dé plek voor betaalbare en gezonde voeding. Ontdek ons aanbod en maak vandaag nog een verschil in jouw leven.