kool-wortel salade met een bite

Het recept

Een nieuw en fris doktersrecept om te serveren bij de barbeque of avondmaaltijd. Knapperige kool-wortelsalade, waarbij de knapperigheid komt van de notenmix. Dit geeft de salade een verrassende smaak.

Aan de kook!

Hieronder vindt je het recept om de kool-wortel salade te maken. Klik op de afbeelding en je kunt het volledige recept lezen.

Je kan mij terugvinden in het blad van de Nierpatiënten Vereniging Nederland voor de rubriek ‘doktersrecept’. Elke twee maanden stuur ik een niervriendelijk recept in, passend bij het seizoen van dat moment. Niervriendelijk betekent zoutarm, oftewel minder dan twee gram zout per persoon. Bij het gerecht kun je de voedingswaarde, prijsberekening en budgettips terugvinden.

Wil je geen doktersrecept missen? Volg mij dan op Facebook of Instagram en vergeet ook niet de social media kanalen van de Nierpatiënten Vereniging Nederland in de gaten te houden!

Jolien, de Voedingsbuddi€

Meld je nu aan!

De Voedingsbuddie is dé plek voor betaalbare en gezonde voeding. Ontdek ons aanbod en maak vandaag nog een verschil in jouw leven.