Wie is de Buddie

timeline_pre_loader
Wie is de Buddi€ en waarom is zij gestart met de Voedingsbuddi€? Maak hier kennis met Jolien Vijzelaar.
Na de beschuit met muisjes

Voeding is een rode draad in mijn leven

Al van jongs af aan ben ik nieuwsgierig naar wat er in de keuken gebeurd. Vroeger zat ik vaak op het aanrecht bij mijn moeder om alles goed te kunnen volgen. Meekijken was ik goed in, opeten een stuk minder. Dit door de chronische stofwisselingsziekte Cystinose, wat onder andere betekende niet kunnen eten, gebruik van sondevoeding en voedingsstoffen beperkingen.

Diploma studie Voeding en Diëtetiek

Gezondheidsobstakels...

Toch bleef mijn interesse voor voeding groeien en daarom volgde ik de studie Voeding en Diëtetiek. Door mijn ziekte weet ik hoe vervelend het kan zijn als (gezond) eten voor jou niet vanzelfsprekend is. Met de Voedingsbuddi wil ik mijn eigen ervaring inzetten om jou te helpen. 

...omzetten als creatieve uitdaging.

Inmiddels ben ik stabiel in gezondheid, wel heb ik rekening te houden met chronische vermoeidheid en het bewaken van de energiebalans. Met als gevolg een klein budget. Hierdoor is het voor mij een sport geworden om lekkere, gezonde maaltijden te bereiden met een beperkt budget. Dit heeft mij ook de inspiratie gegeven te beginnen met de Voedingsbuddi. Doordat ik zelf tegen voedingsobstakels ben aangelopen, is mijn motivatie nog groter om jou te helpen.
De Voedingsbuddi€

De naam de Voedingsbuddi€

Ten eerste staat Buddi voor begeleider, zowel in de vorm van voorlichter voor groepen als persoonlijke begeleiding. Bud verwijst naar budget. Dit staat voor mijn specialisatie op het gebied van gezonde voeding voor men met een kleine portemonnee. Die staat voor diëtist.

Kortom de Voedingsbuddi staat voor de diensten die ik aanbied als budget diëtist en voedingsvoorlichter.

Zie het leven als een lopend buffet, schep op wat energie geeft.