Interview door de Nierpatiënten Vereniging Nederland

december 23, 2020

De Voedingsbuddi€

Algemeen

1

Voor de decemberuitgave van de Wisselwerking, het ledenblad van de Nierpatiënten Vereniging Nederland, ben ik geïnterviewd over de Voedingsbuddi€. Het was erg leuk mijn verhaal te delen en het belang van goedkoop gezonde voeding uit te leggen. Het resultaat is dan ook een mooi artikel dat duidelijk maakt wat ik doe en waar de Voedingsbuddi€ voor staat. Hieronder kan je het volledige artikel lezen door op de afbeelding te klikken.

 

Naast dat ik geïnterviewd ben over de Voedingsbuddi€ heb ik ook een driegangen kerstmenu samengesteld voor de Nierpatiënten Vereniging Nederland. De kerstrecepten om dit menu zelf te maken kun je vinden in het blog “Een gevarieerd en budgetvriendelijk kerstmenu“. 

Heeft u of uw bedrijf/instantie interesse in een cursus Goedkoop Gezonde Voeding? Neem dan contact met mij op via info@devoedingsbuddie.nl. Of kijk naar de andere voorlichtingen welke ik aanbied op de website onder “Wat biedt de Buddie“.

Jolien

One Response to Interview door de Nierpatiënten Vereniging Nederland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *